Weddingdesign

Realiseren en coachen van toffe ideeën voor je intieme liefdesfeest

Zo FET! jullie gaan de liefde vieren

Een heerlijk klein en intiem liefdesfeest/ bruiloft uitgebreid vieren, daar houden we van.  Ook hier komt uiteraard het nodige werk bij kijken, daar ben je vast al achter gekomen, maar dat nemen we graag van jullie over.

Het is toch relax om op iemand terug te kunnen vallen die onpartijdig is i.p.v. de (overigens goedbedoelde) adviezen van derden. Want vragen zijn er natuurlijk zat en je wil natuurlijk weten hoe jij je bijzondere ideeën kan realiseren. Laat dat nu precies ons vak zijn. We hebben altijd originele ideeën en werken met een fijn netwerk van professionele leveranciers.

 Samen met jullie geven wij vorm aan een unieke, intieme maar vooral persoonlijke dag.  Het hoeft niet perfect te zijn als het maar jullie dag wordt, waarop je helemaal jezelf kan zijn, want dat is uiteindelijk ons doel en de  aller-allerbelangrijkste boodschap die we jullie meegeven.

De dienst weddingdesign leveren we alleen in combinatie met styling zodat we voor een prachtig eindresultaat zelf alles in de hand hebben.

 

 

Wil jij ook van begin tot eind genieten van je DROOMbruiloft?

Wil jij ook van begin tot eind genieten van je DROOMbruiloft?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij