Contact

Stuur een bericht

Veelgestelde vragen

Een weddingplanner klinkt duur, waarom denk iedereen dat een weddingplanner zoveel kost?

 Aan het woord ‘weddingplanner’ hangt inderdaad een ‘duur’ imago. Dat is niet helemaal terecht. Het is lastig om vaste prijzen te hanteren want deels hangt af van de wensen van het bruidspaar. Als weddingplanner ben je doorgaans 60 tot 80 uur voor een bruidspaar aan het werk, maar vaak komen daar ongezien best nog wat uurtjes bij. Bij het zien van een bedrag denk je in eerste instantie ‘jeetje, wat een hoop geld!’, maar uiteindelijk valt dit erg mee als je het terug gaat rekenen naar een uurloon en het gemak wat je ervoor terugkrijgt.

Waar is DROOM Wedding actief?

DROOM Wedding is gevestigd in Almere. Ik heb contact met meerdere locaties door heel Nederland. Dus ook buiten eigen regio en zelfs in Spanje is DROOM Wedding actief!

Wat is de meerwaarde van DROOM Wedding?

In eerste instantie het gemak ! Jullie wensen, jullie dromen, jullie ideeën zijn altijd hét uitgangspunt waar ik mee aan de slag ga. Bij DROOM Wedding staan jullie centraal. Ik ken vele betrouwbare en vooral unieke leveranciers. Dit alles moet leiden tot jullie droomhuwelijk of liefdesfeest. Alles gaat in overleg, tenslotte is het jullie dag, ik ben er alleen om te helpen deze dag tot jullie droomdag te maken. Samen gaan we op zoek naar de leveranciers die helemaal bij jullie passen en waarbij die belangrijk ‘klik’ moet zijn. De stress van de juiste partijen, locaties, etc . vinden voor jullie dag, neem ik jullie volledig uit handen. Maar heb je zelf ideeën? Geweldig, want het is jullie moment! Ik ga vervolgens met jullie inbreng aan de slag. Ook de stress van de dag zelf neem ik volledig op mijn schouders zodat jullie samen met de gasten optimaal kunnen genieten!

Wat is een NIET-TROUWEN feest?

DROOM Wedding organiseert als enige in het land een ceremonie waarbij je niet wettelijk trouwt. Je hoort wel vaker bij mensen die kort of lang samenwonen : “Officieel trouwen? Nee, niks voor ons! Maar we zouden best wel een fantastisch feest willen geven waarbij we elkaar de liefde verklaren.” Een geweldige Liefdes Feest dus die je helemaal zelf kan invullen! Omdat je niet wettelijk trouwt kan dit feest overal worden gegeven. Dus zoek je favoriete plek uit, vier de liefde and Let’s Party!

Wat als de weddingplanner ziek wordt?

DROOM Wedding werkt nauw samen met een aantal collega’s gediplomeerd stylisten/weddingplanners. Zij fungeren ook als achtervang bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden. Tevens ben ik aangesloten bij de BWPN (Beroepsorganisatie voor Professionals) waardoor ik altijd terug kan vallen op mijn netwerk van professionals. Bij iedere opdracht werken we sowieso met z’n tweetjes voor een optimale service.

Menu

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | info@droomwedding.nl

Aangesloten bij