Contact

Stuur een bericht

Veelgestelde vragen

Iemand inhuren voor de organisatie en styling, dat gaat zeker flink in de kosten lopen?

Aan de termen ‘inhuren’en laten ‘organiseren’ hangt inderdaad een ‘duur’ imago. Dat is niet helemaal terecht. Het is lastig om vaste prijzen te hanteren want deels hangt af van de wensen van het koppel. Je kan zomaar 60 tot 80 uur voor een koppel aan het werk zijn, en soms komen daar ongezien best nog wat uurtjes bij. Bij het zien van een bedrag denk je in eerste instantie ‘jeetje, wat een hoop geld!’, maar uiteindelijk valt dit erg mee als je het terug gaat rekenen naar een uurloon en het gemak wat je ervoor terugkrijgt.

Waar zijn we actief?

We zijn gevestigd in Almere. Ik heb contact met meerdere locaties door heel Nederland. Dus ook buiten eigen regio en zelfs in Spanje zijn we  actief!

Wat is de meerwaarde van ons?

In eerste instantie het gemak ! Jullie wensen, jullie dromen, jullie ideeën zijn altijd hét uitgangspunt waar ik mee aan de slag ga. Bij mij staan jullie centraal. Ik werk met vele betrouwbare en vooral unieke leveranciers. Dit alles moet leiden tot jullie droomhuwelijk of liefdesfeest. Alles gaat in overleg, tenslotte is het jullie dag, ik ben er alleen om te helpen deze dag tot jullie droomdag te maken. Samen maken we kennis met mijn leveranciers  waarbij we kijken of die belangrijk ‘klik’ er ook is met jullie. De stress van de juiste partijen, locaties, etc . vinden voor jullie dag, neem ik jullie volledig uit handen. Maar heb je zelf ideeën? Geweldig, want het is jullie moment! Ik ga vervolgens met jullie inbreng aan de slag. Ook de stress van de dag zelf neem ik samen met mijn team volledig bij jullie weg zodat jullie samen met de gasten optimaal kunnen genieten!

Wat is het NIET-TROUWEN feest?

Mijn favoriete feest! Ik ben de initiatiefnemer en bedenker van dit orginele liefdesfeest, waarbij je niet wettelijk trouwt. Je hoort wel vaker bij mensen die kort of lang samenwonen : “Officieel trouwen? Nee, niks voor ons! Maar we zouden best wel een fantastisch feest willen geven waarbij we elkaar de liefde verklaren.” Een geweldige Liefdes Feest dus die je helemaal zelf kan invullen! Omdat je niet wettelijk trouwt kan dit feest overal worden gegeven. Dus zoek je favoriete plek uit, vier de liefde and Let’s Party!

Wat als ik plots onverhoopt verhinderd ben?

Geen paniek, ik werk nauw samen met een team van professionele leveranciers en collega’s die eventueel als achtervang bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden kunnen invallen . Bij iedere opdracht laat ik mij sowieso assisteren door een assistent zodat we altijd minimaal met z’n tweetjes zijn voor een optimale service.