Styling

    Van ceremonie, dinertafels, feest & bloemen

Catchy gestylde verrassing

 

Bij FET! zijn we gek op authentieke mensen en vinden dan ook dat de styling een afspiegeling moet zijn van wie en wat jullie zijn.

Daarnaast geeft een uniek gestylde bruiloft of feest rust en maakt een overweldigende indruk. Dát wil je tenslotte toch bereiken voor je gasten.  Meubilair, bloemwerk, accessoires, grafisch werk en verlichting, FET! past de  styling helemaal aan op  jullie smaak en keuze.

Een beetje van jullie maar ook een beetje van onze eigenwijze en creatieve brains. Want stylen is niet alleen iets praktisch uitvoeren maar het gaat vooral ook om gevoel. Gevoel met mensen, omgeving, locatie, dat kan je niet altijd uitdrukken op papier of in een gesprek, dat moet vooral flowen tijdens het doen! Zo onstaan namelijk de mooiste creaties met het juiste wow-effect.

Natuurlijk maken we altijd een stylingplan maar hoe het er in het echt uit komt te zien is altijd weer een verrassing maar zeker een groot succes. Dat mogen wij uit ervaring zeker wel zeggen.

Er gaat veel werk én vooral tijd zitten in de voorbereiding en styling van een bruiloft of feest maar vergeet ook niet dat we een 2e of 3e stylist meenemen op de dag zelf, we laden, lossen, af-op en ombouwen, inkopen, schoonmaken en weer opruimen.  We hanteren personeelskosten styling  vanaf € 2.200,00. Deze kosten zijn nog excl. decoraties, bloemen, meubilair en transportkosten.                                                                               

Meer info over de kosten van de styling ? Maak een vrijblijvende afspraak om jullie wensen te bespreken.

 

Je styling in buitenlandse sferen of liever echt naar het heerlijke Spanje ?

Altijd al gedroomd om je liefde te verklaren  op Ibiza, in Italië of Frankrijk? Daar hoef je de grens niet meer voor over. Met de juiste styling haalt fet! de sfeer van het buitenland naar Nederland! Dat scheelt een hoop geld, waardoor jullie toch al jullie dierbaren kunnen uitnodigen. Toch liever naar Spanje? Lees dan ons aanbod onder het kopje Finca Libertad (under construction) 

Wil jij ook een perfect gestyled feest of bruiloft?

Wil jij ook een perfect gestylde DROOMbruiloft?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij