Styling

    Van ceremonie, dinertafels, feest & bloemen

Voor een feestdag die van top tot teen catchy is gestyled

Bij FET! zijn we gek op authentieke mensen en vinden dan ook dat de styling een afspiegeling moet zijn van wie en wat jullie zijn. Daarnaast geeft een uniek gestylde bruiloft of feest rust en maakt een overweldigende indruk. Dát wil je tenslotte toch bereiken voor je gasten.  Meubilair, bloemwerk, accessoires, grafisch werk en verlichting, FET! past de  styling helemaal aan op  jullie smaak en keuze.

Een beetje van jullie maar ook een beetje van onze eigenwijze en creatieve brains. Want stylen is niet alleen iets praktisch uitvoeren maar het gaat vooral ook om gevoel. Gevoel met mensen, omgeving, locatie, dat kan je niet altijd uitdrukken op papier of in een gesprek, dat moet vooral flowen tijdens het doen! Zo onstaan namelijk de mooiste creaties met het juiste wow-effect. Natuurlijk maken we altijd een stylingplan maar hoe het er in het echt uit komt te zien is altijd weer een verrassing maar zeker een groot succes. Dat mogen wij uit ervaring zeker wel zeggen.

Styling op de dag verzorgen wij met een vanaf prijs van € 1.950,00. Deze kosten zijn nog excl. decoraties, bloemen, meubilair en transportkosten.                                                                               

Er gaat veel werk én vooral tijd zitten in de voorbereiding en styling van een bruiloft of feest maar vergeet ook niet dat we een 2e of 3e stylist meenemen op de dag zelf, we laden, lossen, af- en opbouwen, inkopen, schoonmaken en weer opruimen.  Voor een gemiddeld feest zijn we minimaal tussen de 16 en 26 uur kwijt.

Meer info over de kosten van de styling ? Wij hebben het speciaal voor jullie uitgelegd in ons lookbook. (binnenkort online op te vragen)

 

Bohemian chique

Een toffe tipi als backdrop, versierd met een prachtige bloemstuk, losse zwierige eigentijdse bohojurk, bloemen in je haar en een hip boeket.  En wat dacht je van een feest in bijvoorbeeld een boomgaard of andere buitenlocatie?  Als klap op de vuurpijl samen overnachten in een romantisch aangeklede tipi ? Samen maken we er een super vet feest van.

beach festival

Je feest op het strand is een belevenis op zich. Ongedwongen, op blote voeten in het zand, romantisch vieren op het strand in een prachtige losse jurk. Zie je het al voor je?

Modern of industrieel

Moderne witte loungebanken op een industriële locatie. Maar een modern liefdesfeest kan ook in het bos, eventueel gemixt met een vleugje bohemian en kleur. Dat maakt het een heel bijzonder geheel!

Romantisch

Pasteltinten, zachte kleuren en stoffen, doorgevoerd in je jurk. Bij een romantische sfeer denk ik natuurlijk aan dromerige decoraties, een unieke taart en heel veel bloemen.

In buitenlandse sferen of liever echt naar Spanje of Zuid Frankrijk ?

Altijd al gedroomd om je liefde te verklaren  op Ibiza, in Italië of Frankrijk? Daar hoef je de grens niet meer voor over. Met de juiste styling haalt DROOM Wedding de sfeer van het buitenland naar Nederland! Dat scheelt een hoop geld, waardoor jullie toch al jullie dierbaren kunnen uitnodigen. Toch liever bijvoorbeeld naar Spanje of Zuid Frankrijk ? Ook daar hebben we de leukste locaties uitgezocht en werken we met de juiste leveranciers.

Wil jij ook een perfect gestyled feest of bruiloft?

Wil jij ook een perfect gestylde DROOMbruiloft?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij