Styling

Jullie kiezen het thema voor jullie feest, DROOM Wedding doet de rest!

Voor een feestdag die van top tot teen klopt

DROOM Wedding is een prof  in styling. Een uniek gestylde bruiloft of feest, waarbij alles op elkaar is afgestemd, geeft rust en maakt een overweldigende indruk. Meubilair, bloemwerk, accessoires en verlichting, DROOM Wedding past de eigentijdse styling helemaal aan op het thema van jullie keuze. En daar horen natuurlijk ook bijvoorbeeld de presentatie van de taart/sweettable, het gastenboek en de cadeautafel bij. Ik werk samen met de meest trendy en hippe leveranciers voor het mooiste resultaat. Jullie gasten zullen onder de indruk zijn van het totaalplaatje. En jullie? Jullie kunnen volop genieten van jullie DROOMdag!

Concepten voor jullie liefdesdag.
Ieder concept waar jullie je ‘happy’ bij voelen is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

Bohemian

Een toffe tipi als backdrop, versierd met een prachtige bloemstuk, losse zwierige eigentijdse bohojurk, bloemen in je haar en een hip boeket. En daarbij natuurlijk linten, veertjes en dromenvangers, met op de grond prachtig gekleurde kleden. En wat dacht je van een feest in bijvoorbeeld een boomgaard of andere buitenlocatie?

Op het strand

De sfeer van bijvoorbeeld een bruiloft op het strand is een belevenis op zich. Ongedwongen, op blote voeten in het zand, romantisch trouwen op het strand in een prachtige losse jurk. Zie je het al voor je?

Modern of industrieel
Moderne witte loungebanken op een industriële locatie. Maar een moderne bruiloft kan ook in het bos, eventueel gemixt met een vleugje bohemian en kleur. Dat maakt het een heel bijzonder geheel!
Romantisch

Pasteltinten, zachte kleuren en stoffen, doorgevoerd in je jurk. Bij een romantische sfeer denk ik natuurlijk aan dromerige decoraties, een unieke taart en heel veel bloemen. Ik adviseer je graag over een passende locatie.

Je JA-woord in buitenlandse sferen of toch liever echt naar Spanje?

Altijd al gedroomd om je ja-woord te geven op Ibiza, in Italië of Frankrijk? Daar hoef je de grens niet meer voor over. Met de juiste styling haalt DROOM Wedding de sfeer van het buitenland naar Nederland! Dat scheelt een hoop geld, waardoor jullie toch al jullie dierbaren kunnen uitnodigen. Toch liever bijvoorbeeld naar Spanje? Ook daar hebben we de leukste locaties uitgezocht en werken we met de juiste leveranciers.

Wil jij ook een perfect gestylde DROOMbruiloft?

Wil jij ook een perfect gestylde DROOMbruiloft?

Menu

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | info@droomwedding.nl

Aangesloten bij

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij