Styling

Jullie kiezen het thema voor jullie bruiloft, DROOM Wedding doet de rest!

Voor een bruiloft die van top tot teen klopt

Een goed gestylde bruiloft, waarbij alles op elkaar is afgestemd, geeft rust. Meubilair, bloemwerk, accessoires en verlichting, DROOM Wedding past de bruiloftstyling helemaal aan op het thema van jullie keuze. En daar horen natuurlijk ook de presentatie van de bruidstaart, het gastenboek en de cadeautafel bij. Ik werk samen met de meest toffe leveranciers voor het mooiste resultaat. Jullie gasten zullen onder de indruk zijn van het totaalplaatje. En jullie? Jullie kunnen volop genieten van jullie DROOMdag!

Thema’s voor jullie bruiloft
Ieder thema waar jullie je ‘happy’ bij voelen is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

Bohemian bruiloft

Een toffe tipi als backdrop, versierd met een prachtige bloemstuk, losse zwierige eigentijdse bohojurk, bloemen in je haar en een hip boeket. En daarbij natuurlijk linten, veertjes en dromenvangers, met op de grond prachtig gekleurde kleden. En wat dacht je van een feest in bijvoorbeeld een boomgaard of andere buitenlocatie?

Trouwen op het strand
De sfeer van een bruiloft op het strand is een belevenis op zich. Ongedwongen, op blote voeten in het zand, romantisch trouwen op het strand in een prachtige losse jurk. Zie je het al voor je?
Moderne bruiloft
Moderne witte loungebanken op een industriële locatie. Maar een moderne bruiloft kan ook in het bos, eventueel gemixt met een vleugje bohemian en kleur. Dat maakt het een heel bijzonder geheel!
Romantische bruiloft

Pasteltinten, zachte kleuren en stoffen, doorgevoerd in je jurk. Bij een romantische bruiloft horen natuurlijk ook dromerige decoraties, een unieke bruidstaart en heel veel bloemen. Ik adviseer je graag over een passende locatie.

Trouwen in buitenlandse sferen of toch liever echt naar Spanje?

Altijd al gedroomd om te trouwen op Ibiza, in Italië of Frankrijk? Daar hoef je de grens niet meer voor over. Met de juiste styling haalt DROOM Wedding de sfeer van het buitenland naar Nederland! Dat scheelt een hoop geld, waardoor jullie toch al jullie dierbaren kunnen uitnodigen. Toch liever bijvoorbeeld naar Spanje? Ook daar hebben we de leukste locaties uitgezocht en werken we met de juiste leveranciers.

Wil jij ook een perfect gestylde DROOMbruiloft?

Wil jij ook een perfect gestylde DROOMbruiloft?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | info@droomwedding.nl

Aangesloten bij

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij