About

                                                                                Wilma de Vroede Ausma, trotse eigenaresse van FET !

About Me

Al mijn hele leven heb ik een passie voor styling, mode en kleding. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in (mode)trends, die ik nog altijd op de voet volg. Dit komt nu natuurlijk heel goed van pas bij de styling van bruiloften en feesten voor mijn super vet bedrijf FET!

Ik durf wel te stellen dat ik geen  ‘eenheidsworst’ ben. Ik hou vooral van authenticiteit, volg mijn eigen pad, blijf trouw aan mezelf, hou van mensen, sta positief in het leven, ben creatief, energiek en enthousiast, een beetje gek en een lekkere kletskop. Hahahahhaa vooral het laatste soms een beetje teveel, volgens anderen dan hoor…

Inmiddels ben ik al heel lang gelukkig getrouwd, heb 2 prachtige kids en 3 heerlijke kleinkids: lees 2 pubers en 1 peuter. Een geweldig familie die mij door dik en dun steunt,  mij jong houdt en een frisse liefdevolle blik op het leven geeft.

Jaren geleden begonnen als weddingplanner (omdat ik graag nieuwe avonturen aanga) weer teruggekeerd tot de roots en mij meer gaan focussen op styling. Inmiddels is mijn bedrijf uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar we met een fantastisch team heel simpel gezegd 1 doel voor ogen hebben: jou een prachtige dag met al je geliefden te geven.

We timmeren inmiddels flink aan de weg en mijn bedrijf kenmerkt zich vooral door het aanmoedigen van het aanhalen van familiebanden, bescheidenheid en het opbouwen van relaties. Ik streef naar verbinding en persoonlijkheid met de focus op mijn klanten en roep dus niet dat we de beste of de grootste zijn, want ik vind het vooral belangrijk dat jij en onze relaties mij een goede partner vinden. 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Benieuwd wat ik voor jouw DROOMbruiloft kan betekenen?

Benieuwd wat ik voor jouw DROOMbruiloft kan betekenen?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij