Over

Lees hier alles over Wilma de Vroede Ausma, eigenaar van DROOM Wedding en gediplomeerd weddingdesigner.

Over mij

Al mijn hele leven heb ik, Wilma de Vroede Ausma, een passie voor styling, mode en kleding. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in (mode)trends, die ik nog altijd op de voet volg. Met name ook bruidsmode heeft mijn specifieke interesse.

Nadat ik gestart was met een opleiding in de mode, rolde ik min of meer bij toeval de juridische wereld in. Totdat het een paar jaar geleden begon te kriebelen. Ik wilde meer doen met mijn passie. Omdat ik van mensen houd en iets voor anderen wil betekenen, besloot ik de vakopleiding tot professioneel weddingdesigner te volgen bij de OWPN Weddingplanners International. Die opleiding heb ik jaren geleden met succes afgerond en inmiddels al tientallen bruiloften georganiseerd en gestyled.  Regelmatig volg ik verschillende stylingworkshops en masterclasses om helemaal up to date te blijven. Naast dat ik ben aangesloten bij Grand Dame Design, een businessclub voor een exclusieve groep inspirerende vrouwelijke ondernemers uit verschillende branches, werk ik ook belangenloos voor de landelijk Stichting Make-a-Weddingwish. Hier vervullen we een trouwwens van een aanstaand bruidspaar waarbij een van hen  levensbedreigend ziek is.

Waarom weddingdesigner ?
Als weddingdesigner heb je intensief contact met het aanstaande bruidspaar, in een belangrijke periode van hun leven. Mijn kracht ligt vooral in het aangaan van relaties, ik ben spontaan, oprecht geïnteresseerd in de wensen van een ander, creatief en een beetje lekker gek.  Ik denk dat dit alles bij elkaar essentieel is om een topadvies te kunnen geven.

Dankzij mijn levenservaring kan ik goed inspelen op de behoeften van het aanstaande bruidspaar. Bovendien houd ik ervan om mensen uit te dagen out of the box te denken. Zo komen we samen tot het resultaat dat het beste bij jullie past. Als dat lukt, geeft mij dat een enorme kick!

Gediplomeerd weddingdesigner
Als gediplomeerd weddingdesigner heb ik o.a. vanuit de Beroeps Organisatie Weddingplanners Nederland veel contact met andere professionals. Mocht ik onverhoopt door ziekte of een andere oorzaak uitvallen, dan kan er zo snel mogelijk een professionele vervanger worden geregeld. Bovendien werk ik altijd samen met een vaste gediplomeerde collega. Op jullie bruiloft zijn wij altijd samen aanwezig. Zo kunnen we elkaar ondersteunen en op elkaar terugvallen. Voor jullie als aanstaand bruidspaar een geruststellende gedachte.

Benieuwd wat ik voor jouw DROOMbruiloft kan betekenen?

Benieuwd wat ik voor jouw DROOMbruiloft kan betekenen?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | info@droomwedding.nl

Aangesloten bij

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij