Wedding coördinator voor één dag

Een trouwdag zonder stress, voor jullie én jullie gasten.

Ceremoniemeester, een verantwoordelijke taak

Het is jullie dag! Maar óók voor jullie vrienden en familie is jullie bruiloft een speciaal moment. Iedereen wil graag samen met jullie zorgeloos genieten van deze liefdevolle dag. Veel bruidsparen vragen een vriend of familielid voor de rol van ceremoniemeester. Maar het ceremoniemeesterschap brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en vaak raakt de bruid zelf ook helemaal gestrest. Gelukkig kan het ook anders!

Weddingcoördinator voor 1 dag
Weddingcoördinator voor 1 dag biedt jullie rust tijdens de bruiloft. Voor een vast bedrag stel ik jullie draaiboek samen. Alle leveranciers worden één week van tevoren door mij benaderd en alle afspraken worden nogmaals herhaald. Op jullie DROOMdag ben ik van begin tot eind aanwezig en ben ik het aanspreekpunt voor de gasten en leveranciers. Dit voorkomt stress vlak voor jullie bruiloft. Bovendien kunnen jullie én jullie gasten op de dag zelf volop genieten van het feest!

Wil jij ook een DROOMbruiloft zonder stress?

Wil jij ook een DROOMbruiloft zonder stress?

Menu

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | info@droomwedding.nl

Aangesloten bij

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij