Wij trouwen-NIET feest

Niet officieel trouwen, wel de LIEFDE vieren met een eigen DROOMfeest!

Droom jij er ook van de liefde (nogmaals) uit te spreken in die ene prachtige jurk…? Of wil je jullie gezinnen met elkaar verbinden op een liefdevolle manier?

 

Niet iedereen wil (nog een keer) officieel trouwen, maar bijna iedere vrouw droomt weleens stiekem van die prachtige trouwjurk en daarbij is het helemaal anno 2020  om de liefde voor elkaar uit te spreken tijdens een geweldige ceremonie. Daarom organiseert DROOM Wedding als enige in Nederland het  Wij-trouwen-NIET-feest !

Wij-trouwen-NIET-feest
Het Wij-trouwen-NIET-feest is een liefdesceremonie en feest, voor welk koppel dan ook, waarbij je niet officieel trouwt maar elkaar wel de liefde verklaart tijdens een passende ceremonie, onder toeziend oog van je familie, eventuele kinderen en vrienden. Ook steeds meer SAMENGESTELDE GEZINNEN  kiezen er voor om hun gezin te verbinden d.m.v. een mooi ritueel of feest. 

DROOM Wedding biedt voor zo’n prachtige dag of weekend een totaal pakket van styling tot eten en slapen aan, helemaal op maat naar eigen idee en aantal gasten, zowel in Nederland als Spanje.

Liefdesceremonie
Het ritueel sluit exact aan op jullie persoonlijke wensen. Tijdens een feestelijke ceremonie op een door jullie zelf gekozen locatie wordt dit door bijvoorbeeld een ceremoniespreker of ritueelbegeleider vormgegeven. Elk ritueel en iedere vorm is denkbaar, het gaat erom dat het vooral bij jullie past. Vier vooral de Liefde.  Zo wordt het Wij-trouwen-NIET-feest een liefdesfeest waar de vonken van afspat.

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen droomfeest?

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen droomfeest?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | info@droomwedding.nl

Aangesloten bij

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij