Wij trouwen niet Liefdesfeest

Helemaal hot, de liefde vieren met family & friends !

FET!  is echt een familiemens en weet je wat zo leuk is, het is helemaal anno 2023/2024 om niet officieel te trouwen maar samen met the family wel de liefde voor en met elkaar te vieren ! Reden genoeg dus voor een geweldig  liefdesfeest. Hoe mooi om met family & friends te vieren dat je van elkaar houdt. Het is een feest waar niet alleen jullie centraal staan maar juist de hele familie. Een feest met alles erop en eraan en natuurlijk ook die prachtige jurk.

Zie jij, je al zitten op die mooie zwoele zomeravond onder romantische lichtjes aan lange tafels met heerlijk eten, onder het genot van een drankje en muziek, te genieten van al jullie geliefden en van elkaar? Wij wel !

FET! is de bedenker van én organiseert als enige in Nederland het WTFeest ! Het Wij-Trouwen-niet-Liefdesfeest is een  feest op jullie eigen (gekozen) locatie.

Het WTFeest is een liefdesfeest, voor ieder koppel, van welke afkomst en in welke vorm dan ook!  We gaan niet voor het “perfecte plaatje” maar voor pure liefde. Ook steeds meer SAMENGESTELDE GEZINNEN  kiezen er voor om bijvoorbeeld hun gezinnen te verbinden d.m.v. een mooi ritueel of feest. 

Wij bieden voor zo’n prachtige dag of zelfs weekend een totaalconcept van styling tot eten   aan op een eigen (gekozen) locatie of op een locatie die we samen met jullie uitzoeken. Wil je liever naar het buitenland? Dat kan want zowel in Spanje en Frankrijk werken wij met leveranciers en locaties.

Hoe dan dat totaalconcept?
Van styling, locatie, stretchtent, eten/drinken, muziek, fotograaf tot aan de onmisbare bloemen, alles in één concept voor één vaste prijs. Als optie aan te vullen met leveranciers naar wens. Jullie feest kan op een door jullie zelf gekozen locatie plaatsvinden zoals bijvoorbeeld boom- of wijngaard,  camping of eigen tuin of we zoeken samen naar een geschikte locatie. Prijzen op de vragen via de mail.

Vier vooral de Liefde,  zo wordt het WTFeest een liefdesfeest waar de vonken van afspat.

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen liefdesfeest?

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen droomfeest?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij