Wij Trouwen-niet Feest

Niet officieel trouwen, wel de LIEFDE vieren met een eigen DROOMfeest!

De liefde (nogmaals) uitspreken ? Of jullie gezinnen op een liefdevolle manier verbinden?

Niet iedereen wil (nog een keer) officieel trouwen, maar daarbij is het natuurlijk wel helemaal anno 2021/22  om de liefde voor elkaar uit te spreken tijdens een geweldige ceremonie.  DROOM Wedding is de bedenker van en organiseert als enige in Nederland het WTFeest ! Het Wij-Trouwen-niet-Feest als totaalconcept.

WTFeest!
Het WTFeest is een liefdesceremonie én feest, voor ieder koppel, van welke afkomst en in welke vorm dan ook!  Een verbindingsceremonie waarbij je niet officieel trouwt maar elkaar wel de liefde verklaart tijdens een passende ceremonie, onder toeziend oog van je familie, eventuele kinderen en vrienden. Ook steeds meer SAMENGESTELDE GEZINNEN  kiezen er voor om hun gezin te verbinden d.m.v. een mooi ritueel of feest. 

DROOM Wedding biedt voor zo’n prachtige dag of weekend een totaal pakket van styling tot eten en slapen in een (bruids)tipi aan,  zowel in Nederland als Spanje.

Liefdesceremonie
Het ritueel sluit exact aan op jullie persoonlijke wensen. Tijdens een feestelijke ceremonie (op bijvoorbeeld een zelf gekozen locatie) kan dit door een ceremoniespreker,  ritueelbegeleider of iemand uit de familie of vriendenkring, worden vormgegeven. Elk ritueel en iedere vorm is denkbaar, het gaat erom dat het vooral bij jullie past. Vier vooral de Liefde.  Zo wordt het WTFeest een liefdesfeest waar de vonken van afspat.

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen droomfeest?

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen droomfeest?

Menu

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | info@droomwedding.nl

Aangesloten bij

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij