Wij Trouwen-niet Feest

 De LIEFDE vieren met een eigen DROOMfeest!

De Liefde (nogmaals) uitspreken? Of jullie gezinnen op een liefdevolle manier verbinden?

Helemaal anno 2022, om de liefde voor elkaar uit te spreken tijdens een zelf vormgegeven romantische ceremonie.  DROOM Wedding is de bedenker van én organiseert als enige in Nederland het WTFeest ! Het Wij-Trouwen-niet-Feest als totaalconcept.

WTFeest!
Het WTFeest is een liefdesceremonie én feest, voor ieder koppel, van welke afkomst en in welke vorm dan ook!  We gaan niet voor het “perfecte plaatje” maar voor pure liefde. Een ceremonie waarbij je elkaar de liefde verklaart onder toeziend oog van je familie, eventuele kinderen en dierbare vrienden. Ook steeds meer SAMENGESTELDE GEZINNEN  kiezen er voor om hun gezinnen te verbinden d.m.v. een mooi ritueel of feest. 

DROOM Wedding biedt voor zo’n prachtige dag of weekend een totaalconcept van styling tot eten en slapen (in een bruidstipi) aan,  zowel in Nederland als Spanje.

Totaalconcept
We staan v.w.b. het totaalconcept met een team van topleveranciers voor jullie klaar. Denk daarbij aan: styling, locatie, stretchtent, eten/drinken, muziek, fotograaf en de onmisbare bloemen.  Naar wens aan te vullen met ontbrekende leveranciers. Jullie ceremonie en feest  kan op 1 van onze privélocaties of op een door jullie zelf gekozen locatie plaatsvinden en kan door een ceremoniespreker,  ritueelbegeleider of iemand uit de familie of vriendenkring, worden vormgegeven. Elk ritueel en iedere vorm is denkbaar, het gaat erom dat het vooral bij jullie past. Vier vooral de Liefde.  Zo wordt het WTFeest een liefdesfeest waar de vonken van afspat.

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen droomfeest?

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen droomfeest?

Menu

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | info@droomwedding.nl

Aangesloten bij

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij