Wij trouwen niet Liefdesfeest

 De liefde vieren met family & friends !

Niet trouwen wel een liefdesfeest? De liefde (nogmaals) uitspreken?

Of jullie gezinnen op een liefdevolle manier verbinden?

Helemaal anno 2023 om niet officieel te trouwen maar wel de liefde voor elkaar te vieren ! Reden genoeg dus voor een geweldig  liefdesfeest. Hoe mooi om met family & friends te vieren dat je van elkaar houdt.

Zie je jullie al zitten op die mooie zwoele zomeravond onder romantische lichtjes aan lange tafels met heerlijk eten, onder het genot van een  drankje te genieten van de muziek, van al jullie geliefden en van elkaar? 

Fet is de bedenker van én organiseert als enige in Nederland het WTFeest ! Het Wij-Trouwen-niet-Liefdesfeest is ook mogelijk als TOTAALCONCEPT.

WTFeest!
Het WTFeest is een liefdesfeest, voor ieder koppel, van welke afkomst en in welke vorm dan ook!  We gaan niet voor het “perfecte plaatje” maar voor pure liefde. Ook steeds meer SAMENGESTELDE GEZINNEN  kiezen er voor om bijvoorbeeld hun gezinnen te verbinden d.m.v. een mooi ritueel of feest. 

Wij bieden voor zo’n prachtige dag of zelfs weekend een totaalconcept van styling tot eten en slapen aan,  zowel in Nederland, Spanje als in Frankrijk.

Totaalconcept
Van styling, locatie, stretchtent, eten/drinken, muziek, fotograaf tot aan de onmisbare bloemen, alles in één concept voor één vaste prijs. Als optie aan te vullen met leveranciers naar wens. Jullie feest kan op een door jullie zelf gekozen locatie plaatsvinden zoals bijvoorbeeld boom- of wijngaard,  camping of eigen tuin of we zoeken samen naar een geschikte locatie.  Vier vooral de Liefde,  zo wordt het WTFeest een liefdesfeest waar de vonken van afspat.

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen liefdesfeest?

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen droomfeest?

Menu

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | info@droomwedding.nl

Aangesloten bij

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij