Wij trouwen niet Liefdesfeest

Helemaal hot, de liefde vieren met family & friends !

 

FET!  is echt een familiemens en weet je wat zo leuk is, het is zooooo 2024/2025 om niet officieel te trouwen maar samen met the family wel de liefde voor en met elkaar te vieren ! Reden genoeg dus voor een geweldig  liefdesfeest. Niets is mooier dan met family & friends te vieren dat je van elkaar houdt. Het is een feest waar niet alleen jullie centraal staan maar juist de hele familie. Een feest met alles erop en eraan en natuurlijk ook die prachtige jurk.

Zie jij, je al zitten op die mooie zwoele zomeravond onder romantische lichtjes aan lange tafels met heerlijk eten, onder het genot van een drankje en muziek, te genieten van al jullie geliefden en van elkaar? Wij wel !

FET! is de bedenker van én organiseert als enige in Nederland het WTFeest ! Het Wij-Trouwen-niet-Liefdesfeest is een  feest op jullie eigen (gekozen) locatie.

Het WTFeest is een liefdesfeest, voor ieder koppel, van welke afkomst en in welke vorm dan ook!  We gaan niet voor het “perfecte plaatje” maar voor pure liefde. Ook steeds meer SAMENGESTELDE GEZINNEN  kiezen er voor om bijvoorbeeld hun gezinnen te verbinden d.m.v. een mooi ritueel of feest. 

Wij bieden voor zo’n prachtige dag of zelfs weekend een totaalconcept van styling tot eten aan op een eigen (gekozen) locatie of op een locatie die we samen met jullie uitzoeken. Wil je liever naar het buitenland? Dat kan want in Spanje hebben we samen met Finca Libertad een geweldig concept voor jullie uitgewerkt. Vraag het lookbook aan. Zie verder onder kopje Finca Libertad. (under construction)

Hoe dan dat totaalconcept?
Van styling, locatie, stretchtent, eten/drinken, muziek, fotograaf tot aan de onmisbare bloemen, voor het gemak alles in één concept  Als optie aan te vullen met leveranciers naar wens. Jullie feest kan op een door jullie zelf gekozen locatie plaatsvinden zoals bijvoorbeeld boom- of wijngaard,  camping of eigen tuin of we zoeken samen naar een geschikte locatie. Maak een vrijblijvende afspraak om jullie wensen door te spreken.

Vier vooral de Liefde,  zo wordt het WTFeest een liefdesfeest waar de vonken van afspat.

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen liefdesfeest?

Wil je niet officieel trouwen, maar wel je eigen droomfeest?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij