Werkwijze

Zo wordt jullie bruiloft een DROOMdag, waar jullie volop van kunnen genieten.

Werkwijze

De organisatie van je bruiloft geef je niet zomaar uit handen. Daarom maak ik eerst graag uitgebreid kennis met jullie. Tijdens dit gesprek wil ik van alles weten. Wat zijn jullie wensen voor elkaar voor deze bijzondere dag? Welke ideeën hebben jullie? Waar dromen jullie van? Waar heb je hulp bij nodig? En wat is jullie budget? Ook kijken we of er een persoonlijke klik tussen ons is. Want dat is minstens zo belangrijk. Uiteraard is dit kennismakingsgesprek geheel kosteloos en vrijblijvend.

Alle mogelijkheden
Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik jullie alles over de mogelijkheden om van jullie trouwdag een échte DROOMdag te maken. Dankzij mijn netwerk van interessante en betrouwbare leveranciers kan ik jullie uitgebreid adviseren en helpen om jullie bruiloft naar een hoger level te tillen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Voorstel
Na dit gesprek maak ik een persoonlijk voorstel. Daarin zet ik alle mogelijkheden voor jullie unieke trouwdag overzichtelijk op een rij. Bij elke optie staat vermeld hoeveel uur ik ervoor nodig heb en wat de bijbehorende kosten zijn. Dit voorstel bespreek ik graag persoonlijk met jullie tijdens een tweede gesprek.

De voorbereidingen
Als jullie besluiten DROOM Wedding in te huren, ga ik aan de slag met de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Uiteraard afhankelijk van de door jullie gekozen diensten. Tussentijds houden we regelmatig contact.

Jullie trouwdag
En dan is het eindelijk zover! Op de dag zelf is er naast mij altijd minimaal één andere gediplomeerde collega-weddingplanner aanwezig. Zo kan ik jullie de beste service bieden en zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke trouwdag. Een DROOMdag, waarop je volop van elk moment kunt genieten.

Meer weten over mijn werkwijze voor jouw DROOMbruiloft?

Meer weten over mijn werkwijze voor jouw DROOMbruiloft?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | info@droomwedding.nl

Aangesloten bij

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij