Werkwijze

Zo wordt jullie feest een DROOMdag, waar jullie volop van kunnen genieten.

Werkwijze

De styling/organisatie van je bruiloft danwel feest geef je niet zomaar uit handen. Daarom maak ik eerst graag uitgebreid persoonlijk kennis met jullie. Tijdens dit gesprek wil ik van alles weten. Wat zijn jullie wensen voor elkaar voor deze bijzondere dag? Welke ideeën hebben jullie? Waar dromen jullie van? Waar heb je hulp bij nodig? En wat is jullie budget? Ook kijken we of er een persoonlijke klik tussen ons is. Want dat is minstens zo belangrijk. Uiteraard is dit kennismakingsgesprek geheel kosteloos en vrijblijvend.

Alle mogelijkheden
Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik jullie alles over de mogelijkheden om van jullie bruiloft/feest een persoonlijk feest te maken.  Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Voorstel
Na dit gesprek maak ik een op maat gemaakt voorstel. Daarin zet ik alle mogelijkheden voor jullie unieke dag overzichtelijk op een rij plus de bijbehorende kosten. Dit voorstel bespreek ik graag persoonlijk met jullie tijdens een tweede gesprek.

De voorbereidingen
Als jullie besluiten FET! in te huren, ga ik aan de slag met de voorbereidingen voor jullie bruiloft/feest.  Tussentijds houden we regelmatig contact.

Meer info over de werkwijze, kosten en betaling heb ik speciaal voor jullie uitgelegd in het lookbook (binnenkort online aan te vragen)

 

 

Meer weten over mijn werkwijze voor jouw DROOMbruiloft?

Meer weten over mijn werkwijze voor jouw DROOMbruiloft?

Menu

Diensten

Contact

Vlechtknoop 19 | 1319 GT Almere
06 15 49 59 93 | droomwedding@gmail.com

Aangesloten bij